Хіти тижня. Популярний у 90-х російський актор заявив, що був готовий "в’їхати у Крим на танку" для підтримки окупації

12 березня 2014 року актор Ігор Угольников підписав звернення діячів культури Російської Федерації на підтримку політики Путіна щодо України і Криму.

Російський актор, режисер і телеведучий Ігор Угольников заявив, що у 2014 році був готовий "в’їхати у Крим на танку" для підтримки окупації. Про це він сказав в інтерв’ю YouTube-каналу Юрія Дудя, передають Патріоти України.

"Я безумовно підтримав Крим (незаконну анексію Росією), і якби було треба, то сам туди поїхав би - на танку або всередині, якщо потрібно було б комусь щось пояснювати", – заявив Угольников.

Ігор Угольников - що відомо про актора

Угольников відомий як кіноактор і ведучий програм "Оба-на!", "Оба-на! Угол-шоу", "Доктор Угол" і "Добрый вечер" в першій половині 1990-х років.

2 липня у українському Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстрували кримінальне провадження щодо російських 60 артистів, які виступали в окупованому Криму. Серед них був і Угольников.

Член комісії щодо ЗМІ Центральної ради прихильників "Єдиної Росії".

12 березня 2014 року підписав звернення діячів культури Російської Федерації на підтримку політики президента РФ Володимира Путіна щодо України і Криму.

23 січня 2018 року підписав звернення до міністра культури Володимира Мединського з вимогою юридичної перевірки і заборони показу в кінотеатрах фільму "Смерть Сталіна".

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...