Хіти тижня. Порошенко подав у суд на Гордона, який назвав його російським агентом: "Лиса гадалка" пророкує кінець політичної кар'єри п'ятого президента, в чому розраховує на поміч ФСБ

Одіозний телеведучий та новий друг Зеленського збирається викрити Петра Олексійовича, запитавши у ФСБ РФ(!), чи був Петро Олексійович Порошенко агентом КДБ СРСР. Як то кажуть, з доказовою базою записного порохофоба все зрозуміло

Порошенко

П'ятий президент України Петро Порошенко начебто може піти з політичної сцени України через судовий розгляд із засновником інтернет-видання «Гордон». Таке в етері телеканалу «Україна 24» заявив сам Дмитром Гордоном, зазначають Патріоти України.

Гордон наполягає, що кінець політичної кар'єри п'ятого президента настане, оскільки в суді з'ясується, чи є Петро Порошенко агентом російських спецслужб.

Суд має бути відкритим. Сайт «Гордон» збирається вести прямі трансляції суду, відеотрансляції. Новини із залу суду будуть висвітлюватися у ЗМІ.

«Звичайно, це буде кінець кар'єри Петра Олексійовича. Кінець повністю політичної кар'єри Петра Олексійовича Порошенка. І приємно, що я до цього докладу руку», — демонструє впевненість Гордон.

За словами порохофоба, з його боку у суді будуть давати свідчення про «змову української влади» з президентом РФ Володимиром Путіним. Свідчити нібито будуть «топові люди, представники вищої ланки спецслужб».

Крім того, Гордон підкреслив, що попросить суд направити спеціальний запит у Федеральну службу безпеки РФ, в якому попросить дати відповідь: чи був Петро Олексійович Порошенко агентом КДБ СРСР.

Журналіст вважає, що в біографії п'ятого президента України є факти, які побічно можуть про це свідчити. Він вважає, що досить вдала кар'єра Петра Порошенка, який навчався у Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ), попри тюремне ув'язнення його батька, викликає масу питань. Гордон також нагадав, що в радянські роки у Київському інституті міжнародних практично всіх студентів вербував КДБ.

Гордон також додав, що в ЗМІ з'явилася копія листа Петра Порошенка від 2007 року на ім'я голови ФСБ Росії, де він давав зобов'язання не працювати проти Російської Федерації.

«Ця публікація в ЗМІ не повинна була пройти повз СБУ, вона повинна була дати правову оцінку цьому», — переконаний журналіст.

Журналіст також згадав Липецьку кондитерську фабрику Порошенка, яка під час війни з Росією платила податки у бюджет країни-загарбника. А сам п'ятий президент нібито отримував мільйонні прибутки від торгівлі в РФ.

Нагадаємо, після 40 днів з моменту смерті харківського мера Геннадія Кернеса, Дмитро Гордон опублікував інтерв'ю з ним, яке було записано ще до анексії Криму та російської агресії на Донбасі.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...