Хіти тижня. "Порошенко повторив помилку Зеленського", - Фесенко

Кожен звертається до своїх виборців по своєму телеканалу. Це не дуже приємна і конструктивна тенденція останніх років.

П'ятий президент Петро Порошенко повівся неправильно, коли запустив своє новорічне привітання на власному телеканалі перед вітанням діючого президента Володимира Зеленського. Таким чином повторив минулий приклад з боку Зеленського. Про це сказав політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

"Минулого разу Зеленський, як неофіційний кандидат у президенти, вітав українців на телеканалі "1+1". Раніше президента Порошенка. Це стало негативним прецедентом. Не варто було так робити.

На превеликий жаль, цього року точно таким же чином поступив Порошенко. І це теж не правильно. Виглядало як дрібна помста. Треба було стати вище цього. Замість того, щоб об'єднуватися перед зовнішніми викликами, шукати спільне у нашому розвитку, знову бачимо партійне роз'єднання. Яке проявляється у телевізійному просторі.

З боку Порошенка була не стільки оригінальність, скільки наслідування неправильного прикладу. Він, як і Зеленський минулого разу, допустився помилки. Треба дотримуватися традиції. Що державні пріоритети мають бути вищі, ніж політичні і партійні.

Кожен звертається до своїх виборців по своєму телеканалу. Це не дуже приємна і конструктивна тенденція останніх років", - каже експерт.

Джерело: Gazeta.ua

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...