Хіти тижня. Порошенко провів таємну зустріч із фракцією БПП: Спливли подробиці, - ЗМІ

Кандидат у президенти України і діючий глава держави Петро Порошенко провів закриту зустріч з депутатами фракції Блоку Петра Порошенка, повідомляють Патріоти України.

Розмову, яка відбулася ввечері 8 квітня, присвятили другому туру виборів. Відзначається, що на зустрічі були присутні прем'єр-міністр Володимир Гройсман і близько 100 парламентаріїв. Порошенко, за даними видання з пулу олігарха Коломойського, висловив абсолютну впевненість у тому, що "перемога за нами".

Президент також розповів, що поміняв комунікаційну стратегію, пропрацював помилки, і що найближчим часом до Верховної Ради буде внесено проект закону про імпічментПримітно, що глава держави анонсував кілька нових звільнень, однак не назвав конкретних імен. Згадав він і про вже відомі відставки – глав Херсонської ОДА Андрія Гордєєва і Одеської ОДА Максима Степанова.

За словами одного з нардепів, конкретики про звільнення вони так і не почули, проте припустили, що Порошенко зніме з посади першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки України Сергія Семочка. Президент також підкреслив, що не призначатиме на високі посади близьких людей із свого оточення.

Джерело: theБабель

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...