Хіти тижня. Порошенко у Давосі дав привід Зеленському для ще більшої ненависті, - політолог

Виступ нинішнього президента України майже нікого не зацікавив. Із його попередником ситуація виглядала дещо інакше...

На виступі Петра Порошенка, п'ятого президента України в Давосі зал був заповнений повністю і журналістам довелося тіснитися між рядами. У той же час на виступ Зеленського прийшли в основному тільки особи, що його супроводжували. Як пише Тарас Березовець, після виступу президента Пакистану повинен був виступати Зеленський і відразу ж зал спорожнів. Зеленський говорив українською з невеликим акцентом. Петро Порошенко виступав англійською мовою, передають Патріоти України.

«На Польском завтраке в Давосе сегодня утром, собрали Лидеров восточно-европейских стран. Активно обсуждали новый экономический союз (смотрите карту). Это Междуморье, Балто-Черноморский союз, в котором нет Украины!). На завтраке, к слову, Украины тоже не было. Не пригласили (или не проявили интерес).

Мы сколь угодно можем пускать слюни и говорить про:

- крутой потенциал к развитию нашей богатейшей страны;
- важную роль Украины в инфраструктурном проекте Китая «Один пояс один путь»
- невозможность Балто- Черноморского союза без Украины…

Но по факту, остаёмся сидеть на %опе.

Пока у наших Лидеров не появятся яйца (!), своё стратегическое видение,
Пока у страны не появятся Стратегических цели и своя прагматичная повестка (в том числе международная), Украина будет стагнировать. Будет падать промышленное производство, будут уезжать на заработки украинцы", — пише Березовець.


"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...