Хіти тижня. "Порошенку, перелогінься": Звернення Зеленського викликало фурор у мережі

Звернення переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського на заяву глави Кремля Володимира Путіна викликало фурор у соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, що Зеленський у жорсткій формі відповів лідеру країни-агресора, що між Україною і Росією спільний тільки державний кордон.

"Заборона експорту нафтопродуктів, відкриття пунктів видачі паспортів жителям окупованих територій, утримання українців у полоні ні на йоту не наближає врегулювання відносин між нашими країнами. І "братніми" такі відносини назвати точно не можна", – висловився він.

Користувачі соцмереж були вражені такою заявою Зеленського. У коментарях писали, що така риторика властива главі держави Петру Порошенку.

"Порошенку, це ти написав?", "Грамотно складені пропозиції, є розділові знаки, донесено посил, точно не він писав", "А він знає, що він написав?", "Порошенко, перелогінься", "Новий СММ? Щоразу дивлюся, читаю Зеленського і уявляю собі, хто б це міг написати", "Кажуть, там Путін смайлик плакучий поставив", "А автор хто? – Точно не Зеленський"," Ну один в один копіює політику Порошенка. Питання, навіщо ви вибрали іншого, якщо він і на ціни не впливає, і садить теж не він. Де 5 відмінностей?", "Нарешті нормального прес-секретаря взяли", – писали в мережі.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...