Хіти тижня. "Порушники перемир'я поїхали слухати Кобзона": ЗСУ показали знищення позицій найманців "Востока" (відео)

Захисники уточнили, що у ролику зафільмовано вогонь у відповідь.

У мережі з'явилося відео з моментом знищення позицій батальйону російських терористів "Восток" на Донбасі. Кадри оприлюднила на своїй сторінці у Facebook бойова група К-2 54 ОМБр ЗСУ, передають Патріоти України.

Захисники уточнили, що у ролику зафільмовано вогонь у відповідь. Він вівся зі зброї, калібр якої не перевищує 73 мм. "Десь на теренах Донецької області був собі опорний пункт, де службу несли "браві" вояки з "Востока", який заснував Саша Ходок. Служили вони не дуже мирно, вели вогонь по наших позиціях з різного виду озброєння, чим робили немало клопоту нашим хлопцям", – зазначили українські воїни.

За їхніми словами, розвідники деякий час вели спостереження за цією позицією різними способами, і в один із днів було завдано вогневого удару у відповідь із незабороненого виду озброєння.

"Результат ви бачите самі. За розвідувальними даними, декілька "бравих" вояк "захисників русского міра" поїхали слухати Кобзона. Слава Україні!!!" – написала бойова група К-2.

Крім того, вона анонсувала нові ролики зі знищенням укріпрайонів російських найманців, їхньої військової техніки, ліквідацією особового складу незаконних збройних формувань та зі снайперською роботою.

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 5 травня

неділя, 5 травень 2024, 8:21

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 05.05.24 орієнтовно склали: