Хіти тижня. "Посадка Медведчука в тюрьму даст Украине важный козырь в войне с Россией", - Фурса

Кума Путіна можна обміняти на українських бранців Кремля, яких Москва утримує на території РФ.

Віктор Медведчук. Фото: korrespondent.net.

Одного з кураторів української політики з боку Кремля, представника "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука можна обміняти на українських полонених. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав відомий український фінансовий експерт Сергій Фурса, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в разі арешту Медведчука його можна обміняти на українських бранців Кремля, яких Москва утримує на території РФ. "Если Медведчук может так просто поехать к террористам и освободить несколько пленных, то представьте, сколько наших пленных и моряков можно будет обменять на Медведчука, если запереть его в тюрьму. Очень ценный актив этот Медведчук. Надо просто его начать правильно использовать", - зазначив економіст.

Таким чином Фурса прокоментував зустріч Медведчука з представниками Москви в Донецьку і Луганську, яка спровокувала великий скандал в українських ЗМІ. Росіяни передали Медведчуку чотирьох українців.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...