Хіти тижня. Посадити п'ятого президента за державну зраду: Рябошапка прокоментував проект підозри ДБР до Порошенка

Генеральна прокуратура вивчає проект повідомлення про підозру п’ятого президента України Петру Порошенку, спрямований Державним бюро розслідувань. Про це повідомив сам генпрокурор Руслан Рябошапка, зазначають Патріоти України.

Очільник ГПУ нагадав, що підозра Порошенку може бути оголошена в рамках досудового розслідування кримінального провадження стосовно можливого неправомірного впливу на проведення конкурсу з добору кандидатів для призначення членів Вищої ради правосуддя в березні-травні 2019 року.

За його словами, на поточний момент отримані матеріали опрацьовуються відповідними структурними підрозділами і найближчим часом відомство прийме процесуальне рішення. Разом з тим Рябошапка допустив, що в документи потрібно буде внести певні поправки.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...