Хіти тижня. "Последний раз предупреждаю": Терорист Пасічник жорстко наїхав на Зеленського і Кучму

Ватажок терористів "ЛНР" Леонід Пасічник зробив "жорстке попередження" Президенту України Володимиру Зеленському та експрезиденту Леоніду Кучмі, який є переговірником від України на Мінських переговорах.

Леонід Пасічник

Пасічник заявив, що Мінські домовленості "не є предметом для дискусій", і бойовики ОРДЛО з Україною в цьому плані ніякі "торги" влаштовувати не мають наміру. "ЛНР" і "ДНР" будуть як і раніше, стояти на своїх позиціях, передають Патріоти України з посиланням на сепаратистські ЗМІ.

Як висловився Пасічник, вони не підуть ні на які зміни щодо мінського процесу, так як: "Мінські домовленості і Комплекс заходів, затверджені раніше, не підлягають обговоренню".

За словами головного бойовика Луганська, "республіка" буде спілкуватися з Україною тільки відштовхуючись від мінського документа. "Леоніду Кучмі, Володимиру Зеленському необхідно прийняти той факт, що ні Мінські домовленості, ні Комплекс заходів не є предметом для дискусій", - сказав луганський терорист.

І якщо Україна, як висловився ватажок "ЛНР", хоче домовитися з "вільним Донбасом", то повинна піти на переговори саме з бойовиками, а не з ким-небудь ще. "Ще раз повторюю, наші позиції незмінні. Ми торгуватися з вами не будемо. Якщо хочете миру, дотримуйтесь "Мінську". Тільки тоді з нами можна домовитися", - пригрозив терорист.

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...