Хіти тижня. "Поспішайте з'їздити до Одеси - це літо цілком може стати останнім, коли вона ще буде українською", - політтехнолог Голобуцький

Навіть на сьомому році війни для Одеси актуальна установка "українське = другосортне, селянське".

"Поспішайте з'їздити до Одеси - це літо цілком може стати останнім, коли Одеса ще буде українською і її відвідання буде безпечним", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Кремлівські пропагандисти взялись висміювати обурення української блогерки Олени Балаби, що в Одесі майже відсутні ресторани чи кав'ярні з обслуговуванням українською і англійською - практично нема куди ані українцю піти, ані іноземця повести, багато де українську для персоналу взагалі забороняють: "Жах в общем, представляете, как им страшно! А я просто еще раз подчеркну, что так страдает и изнывает тот самый «прогрессивный» контингент, для которого нормально превратить в кусок фарша человека за отличное политическое мнение, который отбраковывает детей — эти низкого качества, а эти чуть качеством повыше, не считает за людей жителей Донбасса, ну а чуть что померещится — живьем жжет. Подспудно, конечно, понимая свою убогость — к «подпольному образованию» вот стремится, в схроны, как требует нутро. Кстати, НАЗВАНИЯ ЗАВЕДЕНИЙ, ГДЕ ВСЕ ПО-УКРАИНСКИ, ГОВОРЯТ САМИ ЗА СЕБЯ — «Гречка», «Львовская Мануфактура», «Пузата хата», «Куманець», «Хмiльна Качка» — ИХ УРОВЕНЬ. Очень в «духе города», основанного Екатериной II, да и еще одному из отцов-основателей — Арману Эммануэлю дю Плесси Ришелье, то есть Дюку, взирающему на происходящее со второго люка, тоже явно «должно понравиться». Так что паника «прогрессивного контингента» ясна, ведь даже если ничего не делать с занозой — не обратиться к врачу или не намазать гнойник мазью Вишневского, ОРГАНИЗМ РАНО ИЛИ ПОЗДНО ОТТОРГНЕТ ЗАНОЗУ САМ.

--

Власне, чи не всі 30 років незалежності одеситів переконували, що Україна, українськість для них - це "заноза", котра рано чи пізно відвалиться і Одеса знов стане "ісконним русскім ґородом". Так, русскомірскім кретинам фіолетово, що ніякий Дюк і тим більше лярва Катерина Одеси не "засновувала", українські козаки там були задовго до того, як московити сповзли з йолкі і виповзли з болота. В них є чіткі тези для пропаганди: "Одесса - русский город".

А ще гірше, що досі, навіть на сьомому році війни, для Одеси актуальна установка "українське = другосортне, селянське". Кремлівським пропагандистам навіть не треба накидати щось нове - просто підтримувати вже наявну думку. Це при тому, що Одеса - стратегічно важливе для держави місто, вразливе для ворожих диверсій.

Але якщо київська влада продовжуватиме сидіти на шпагаті і не вживатиме жорстких заходів для закріплення українського суверенітету в Одесі в усіх сферах - освітній, культурній, туристичній, військовій - і не обламає жорстко руки шаріївцям і медведчуківцям, це нічим добрим не закінчиться. Вже після найближчих виборів ми дійсно можемо цілком легітимно отримати анклав кремлівських маріонеток, "ОНР".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...