Хіти тижня. Поставив у другий ряд: Стало відомо про серйозну сварку Богдана і Єрмака

Єрмак поскаржився на Богдана президенту, а Зеленський заступився за свого помічника.

Криза в команді президента Зеленського перекинувся і на його найближче оточення. Так, глава Офісу президента Андрій Богдан не прийшов на церемонію прощання із загиблими в авіакатастрофі в Ірані через сварку з позаштатним радником президента Андрієм Єрмаком. Про це повідомляє видання «Українська правда» з посиланням на джерела в президентській команді, передають Патріоти України.

Нібито під час узгодження заходу, Богдан поставив Єрмака в другий ряд, як і належить за дипломатичним протоколом. Єрмак, який нібито відповідав за вирішення «іранської кризи», і який, за даними УП, доклав чимало зусиль для того, щоб загиблі повернулися додому, поскаржився на Богдана президенту. А Зеленський заступився за свого помічника.
Тоді глава ОП заявив, що не братиме участі в траурній церемонії і не прийшов. Видання пише, що джерела в команді Зеленського зазначають, що неприйняття між Богданом і Єрмаком переросло в постійний конфлікт, кожен з учасників якого хоче показати свій характер і нав'язати своє бачення розвитку подій в Україні.
Нагадаємо, на початку своєї кар'єри Богдан став ініціатором зміщення мера Києва Віталія Кличка та поділу посади мера столиці і керівника КМДА, щоб президент міг призначити туди свою людину. Тоді Єрмак переконав Зеленського не чіпати Кличка і до осені 2020 роки забути про вибори в Києві.
Різними були позиції Богдана і Єрмака щодо заяви про відставку Олексія Гончарука - глава Офісу був проти відставки, помічник президента запропонував Зеленському оцінити можливість відходу уряду.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...