Хіти тижня. "Потеряли навсегда": Голова російської делегації в ПАРЄ заявив, що РФ не поверне окуповані території Україні та Грузії (відео)

Очільник російської делегації в ПАРЄ Петро Толстой заявив у своєму виступі, що окуповані Росією території України та Грузії втрачені для цих країн назавжди, пояснивши це "застосуванням сили проти населення" з боку урядів України та Грузії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Остров".

Керівник російської делегації ПАРЄ Петро Толстой у своєму виступі заявив, що окуповані території України та Грузії Росія віддавати не збираються, бо вони "втрачені назавжди". Як обґрунтування свого небажання віддавати окуповані території, Толстой заявив, що Грузія та Україна, мовляв, застосували силу проти свого народу. "Уряди цих країн свого часу застосували силу проти свого населення, використовували армію і звичайно, назавжди втратили ті території, про які вони весь час шкодують в різних своїх виступах", – зазначив у виступі Толстой.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...