Хіти тижня. Потерпілий Зеленський подав у суд на телеведучого "Прямого"

Чергова справа про замах на життя та гідність президента може завершитись реальним вироком. За те, що казав сам пан Зеленський в своїх ролях щодо політиків, тепер, за шостого гаранта Конституції, прагнуть саджати - за насмішки над самим Зеленським

Президент України Володимир Зеленський подав в суд на ведучого телеканалу "Прямий" Сергія Пояркова. Справа буде розглядатися у Шевченківському районному суді міста Києва 30 червня, зазначають Патріоти України.

Дані про позов з'явилися в реєстрі судових справ. Володимир Зеленський вказаний потерпілим, а Сергій Поярков – обвинуваченим. Суть позову – погроза або насильство щодо державного або громадського діяча.

Більш детального пояснення в матеріалах суднового реєстру немає, але швидше за все позов пов'язаний з тим, що Сергій Поярков дозволив собі нешанобливо відгукуватися про президента в ефірі програми.

На початку січня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу "Прямий" через скарги на ведучого Сергія Пояркова. Він в ефірі програми почав ображати Володимира Зеленського і назвав його "маленьким чмом" і "криворізьким ссикунчиком". Також Поярков дозволив собі грубощі щодо батька президента України та назвав його "тупим".

Варто відзначити, що це не перша конфліктна ситуація у Сергія Пояркова та Володимира Зеленського. Раніше він назвав президента "брехливым тупорилим сучонком" через те, що Зеленський звернувся до Нацкорпусу і добровольців у Золотому Луганській області на "ти". За даним фактом відбувся суд і Пояркову обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. У позові було вказано, що Поярков погрожував Зеленському фізичною розправою.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...