Хіти тижня. "Потери сейчас ежедневно": Гіркін розповів про загострення під Донецьком

Екс-ватажок "ДНР" запевняє, що Україна "стягує війська до лінії зіткнення" і зараз активно б'є по терористах.

Поки світ відволікся на пандемію COVID-19, на Донбасі спостерігається різке загострення конфлікту. Про це в соцмережі розповів колишній "міністр оборони" "ДНР" росіянин Ігор Стрєлков (Гіркін), передають Патріоти України.

"Обстановка в Донецьку нервова", - написав російський найманець. Він запевняє, що Україна "стягує війська до лінії зіткнення" і зараз активно б'є по терористах. "Обстрілюють артилерією і бомблять з безпілотників все більш нахабно. В ближні тили регулярно заходять ДРГ", - поскаржився Гіркін. Він запевняє, що у бойовиків "Л/ДНР" зараз щоденні втрати. Примітно, що командування "корпусів" це ретельно приховує.

Інформацію про ескалацію підтверджують і зведення штабу ООС. За їхніми даними, за останню добу гібридна армія Росії 11 раз зірвала режим перемир'я, застосовуючи при цьому заборонену "Мінськом" важку артилерію.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...