Хіти тижня. Повернули ще шмат рідної землі: Під Горлівкою ЗСУ вдалим маневром змусили відступити російських окупантів

Раптово частина позицій найманців, несподівано для них самих, опинилася у напівкільці українських передових позицій.

В районі передмістя Горлівки на Донбасі українська піхота без застосування зброї змусила бойовиків залишити кілька своїх передових позицій і відійти в тил. Про це повідомив Юрій Мисягін на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

“Хороші новини прийшли з війни. У районі передмістя Горлівки наша піхота змусила бойовиків залишити кілька своїх передових позицій і відійти в тил. Причому змусили їх відійти без застосування зброї, щоб виконувати всі домовленості про перемир’я”, – розповів він.

Мисягін зазначив, що поки тепло, "наша піхота посилено копає і потихеньку просувається вперед".

“Вийшла ситуація, що раптово частина позицій бойовиків, несподівано для них, опинилася у напівкільці наших передових позицій. Відчуваючи, що зараз запахне смаженим, вони, прихопивши свою зброю, просто втекли в тил, залишивши свої укріплені позиції. Люблю піхоту. Трудівники полів”, – додав він.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...