Хіти тижня. Пов'язані спільним газовим горем: Після зустрічі з Меркель, Путін оголосив оптимістичні строки завершення добудуви Nord Stream-2

За розрахунками міжнародних експертів, Росії мінімум знадобиться чотири роки на добудову Північного потоку-2. Що пообіцяла Меркель, щоб надихнути Х*йло на рекордні сподівання, залишається питанням. Чи "Старик Кабаев" блефує, як звик

Канцлер ФРН Ангела Меркель заявила, що будівництво газопроводу "Північний потік - 2" має бути доведено до кінця. У РФ розраховують, що газопровід буде завершено до кінця 2020 або у першому кварталі 2021 року, зазначають Патріоти України.

"Ми говорили про проект "Північний потік - 2". Цей проект за допомогою нового європейського законодавства легітимізовано. Нам потрібно довести його до кінця".

"Німеччина та інші європейські країни виграють від "івнічного потоку". "Північний потік - 1", звичайно, працює. "Північний потік - 2" ще не готовий". Усі зацікавлені у диверсифікації своїх газових поставок, і вони будуть продовжувати працювати в цьому напрямку, це дуже важливий проект", - заявила канцлер ФРН.

За словами Меркель, "Північний потік-2" можна побудувати попри санкції США і Берлін буде продовжувати підтримку цього проекту.

"Я хочу ще раз підкреслити, що, незважаючи на всі політичні проблеми, ми вважаємо, що екстериторіальні санкції - неправильний шлях і тому ми у подальшому підтримуватимемо цей проект, як ми це робили і в минулому", - заявила "Залізна Фрау".

У свою чергу лідер держави-агресора висловив надію, що "Північний потік-2" буде завершено до кінця поточного року або у першому кварталі 2021 року.

Також президент РФ заявив, що Росія зможе самостійно довершити будівництво газопроводу "Північний потік-2", проте терміни його завершення будуть зрушені.

"Ми, безумовно, зможемо добудувати (газопровід - ред.) самостійно, без залучення іноземних партнерів. Питання у термінах. Це - єдине питання, яке постає в зв'язку з цим. Безумовно, закінчення будівництва буде відсунуто на кілька місяців", - демонструє впевненість Володимир Володимирович.

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...