Хіти тижня. "Повторить фортель свого духовного батька": На Росії пророкують Путіну гучний провал

Президент Росії Володимир Путін може піти з посади в результаті дострокових виборів так само, як і він сам прийшов до влади свого часу.

Таке припущення висловив головний редактор ФОРУМа.мск. Анатолій Баранов, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"У Росії вже були дострокові вибори президента, саме в зв'язку з ними ми і дізналися прізвище "Путін". Не можна ж виключити, що Путін повторить фортель свого духовного батька і теж піде достроково. Це навіть може перетворитися на свого роду традицію передачі владистарий володар передає повноваження наступнику напередодні Нового року. Ну що робити, якщо вибір президента нашому народові довірити ніяк не можна", – зазначив він.

Баранов також розповів, чи можлива нова передача влади від Путіна до Медведєва. "Якщо ви про народ, то він "схаває" і Ксюшу Собчак, до речі, не найгірша кандидатура в президенти. В тому сенсі, що нікуди не годиться, але є й гірші. А Медведєв, звичайно, заручник ситуації. Його здадуть хоч і останнім, але в разі чого здадуть і не поморщаться. Ну а з великої висоти болючіше падати. Але поки рано, ще жодного віцепрем'єра не посадили і лише одного міністра. Прем'єрна десерт", – додав він.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...