Хіти тижня. "Пожирає сам себе": Астролог розповів, як хвороба вбиває Медведчука

Популярний астролог Влад Росс заявив, що один з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук має поганий гороскоп, який нібито обіцяє неприємності в тому числі і для самого політика, повідомляють Патріоти України.

"У його гороскопі Сірчаний Місяць і Сатурн - в злісному Скорпіоні, що вказує на дуже злопам'ятну людину, яка не здатна забути чи вибачити навіть найменші образи. Крім того, така комбінація планет вказує на те, що це - людина-руйнівник: Чорний Місяць і Сатурн (символ влади) в Скорпіоні несуть руйнівну програму", - зазначив астролог.

Росс додав, що ця особливість є згубною для тієї людини, в гороскопі якої присутнє таке поєднання планет. "Людина нібито пожирає себе сама зсередини, що призводить до серйозних проблем зі здоров'ям. Через це Медведчук вже багато років бореться з небезпечною хворобою - раком. З огляду на, що планети несприятливо розташувалися в Скорпіоні, це вказує, що недуг, швидше за все, вразив систему виділення, чи то яєчка, чи то простату. Саме через недуги Медведчук став схожим на "чахлика невмерущого", - заявив астролог.

За його прогнозами, Віктор Медведчук не зможе прожити більше 5-10 років. "Це максимум, тому що у нього вражаюча ситуація - Плутон в сполученні з Сонцем в будинку передчасного відходу з життя", - зазначив Росс. Крім того, гороскоп Медведчука вказує на те, що ця людина непохитна, він завжди прагне домагатися своїх цілей і того, чого він хоче.

"Висхідний вузол місячної орбіти в Козерозі вказує на політика, який прагне весь час робити кар'єру. Але він приречений бути вкрай непопулярним у себе на батьківщині, в країні, де він живе з дитинства, оскільки заходячий вузол місячної орбіти знаходиться в зодіакальному знаку Рака. Тому до всього, що стосується України, він відноситься негативно. І хоча Медведчук невпинно буде слідувати своїм цілям, в нашій країні у нього це не буде особливо виходити", - вважає експерт.

Астролог також розповів, чим політик може бути небезпечний для України. "Перед Путіним у Медведчука великі зобов'язання, але при цьому він вкрай відданий російському президенту і всьому тому, що вони роблять разом. А вся ця діяльність однозначно не принесе Україні нічого, крім руйнування. Найбільша небезпека для нашої держави полягає в тому, що Медведчук цілком може зруйнувати Україну на дрібні частини, як мінімум він здатний роздрібнити її на західну, східну, південну і т.д. Той курс, яким він зараз йде - це руйнівний шлях для нашої країни", - резюмував він.

Джерело: Главред

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...