Хіти тижня. "Працювали наші "очі в небі" - квадрокоптери і безпілотники": Волонтер показав потужний удар ЗСУ по терористах на Донбасі (відео)

Бойова група К-2 з 54-ї бригади повністю знищила командний пункт бойовиків у Луганській області. У цій операції окупанти втратили шестеро людей, ще четверо отримали поранення. Про це заявив волонтер Юрій Мисягін у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він розповів, що за цим командним пунктом бойовиків, розташованим на околиці покинутого невеликого селища, довго і таємно спостерігали. Військові збирали інформацію та намагалися все зробити дуже акуратно і за можливості не виявити себе.
"Працювали наші "очі в небі" - квадрокоптери і безпілотники. Працювала розвідка. Працювали спостерігачі на позиціях. Інформація збиралася, накопичувалася і добре аналізувалася", - написав Мисягін.
За його словами, військові чекали моменту, коли на командному пункті одночасно буде велика кількість людей, - "а потім настав час "X" і операція почалася".

Українські військові підняли квадрокоптери для точного коригування вогню. "Кілька хвилин, і від командного пункту нічого не залишилося", - розповів волонтер.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...