Хіти тижня. "Прес-секретар президента має сексуально збуджувати?": Фахівець з етикету дорікнула делегації України за вбрання в Парижі

Якщо на стиль ресурсу немає, то потрібно вчинити безпомилково — надіти уніформу держслужбовця — темно-синій костюм і білу блузку.

Спеціаліст з етикету Анна Чаплигіна в Facebook пояснила, що не так з вбраннями Юлії Мендель і першої леді Олени Зеленської та як правильно одягатися людині без вродженого відчуття стилю. Патріоти України пропонують вам прочитати її допис.

Якщо після поїздки в Париж в інфополі котрий день обговорюють не основні меседжі президента України, а «вбрання» його прес-секретаря — це професійний провал.

Прес-секретар — це технічна роль (не праця і професія, а роль). Цей персонаж не є прямим учасником сцени. Його головне завдання — не привертати уваги до своєї персони, але допомагати грамотно і ефективно доносити інформаційний посил першої особи. Замість цього прес-секретар президента спочатку вибирає одяг, який не відповідає поняттю «діловий» в сфері державної служби. А потім виставляє фото з прес-конференції в Instagram з підписом «Робота, яка надихає» (**!).

Спідниця прес-секретаря… була б доречна на побаченні, але не для людини, яка є хоч і десятою, але особою держави, біля кордонів якої зібрали максимум бойової техніки, і ескалація збройного конфлікту висока як ніколи.

Шовк, атлас — зваблюючі тканини, що вигідно підкреслюють всі жіночі принади при найменшому русі і викликають бажання доторкнутися і погладити. Напівпрозорі тканини — шифон, органза — натякають і викликають бажання придивитися і розгледіти. Завдання прес-секретаря — розбурхувати сексуальну фантазію?!

Сонцезахисні окуляри — це сонцезахисні окуляри, а не обруч на голову або підвіска на шию. Потрібно включити голову і зробити одне маленьке зусилля — не на комір одягу повісити окуляри, а хоча б в руці тримати. Але питання: навіщо вони взагалі були потрібні не охоронцеві і не снайперу.

Про зручні кеди першої леді в Луврі… У мене одне питання. Чому Єлизавета II, якій днями виповниться 95 (!) років, в момент величезної, непосильної особистої втрати може обрати взуття на підборах і обійтися без сонцезахисних окулярів, а люди, які вдвічі її молодші, фізично більш здорові і не під психологічним пресом, не можуть? Можливо, справа не в фізичних можливостях?

Стиль — це результат експериментів, тобто безлічі помилок і рідкісного успіху. Експерименти вимагають ресурсу — часового, грошового і освітнього. Якщо на стиль ресурсу немає, то потрібно зробити безпомилково — надіти уніформу держслужбовця — темно-синій костюм і білу блузку. І тут немає місця дискусіям, як немає місця дискусіям у виборі одягу для пожежного. Хизуватися треба на сцені шоу-бізнесу, але не в банку, не в залі суду і не на міжнародному державному заході.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...