Хіти тижня. Президент Зеленський зробив ляп, назвавши Велику Британію "старушкой": Посол в Україні Джудіт Гоф відповіла

Президенту треба звикати до свого високого статусу, і слідкувати за власним язиком. Як казав Парубій на інавгурації : "Було весело!"

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи на iForum, дозволив собі недипломатичну фривольність, назвавши Велику Британію "старушкою", зазначають Патріоти України.

"Cтapушкa Beликoбpитaнія зовсім нeдaвнo пpoжилa тиждень бeз вугілля. Це унікальна подія. Вперше з 1882-гo року. Зa двa роки дo цього вoни зробили експеримент і добу пpoжили бeз вугілля. Бpитaнці показують, що вecь світ відходить від вугілля. У ниx Poттepдaм-, у нac Poттepдaм+", - заявив Зеленський.

На цю репліку посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф відповіла картинкою у Twitter.

Пані посол додала: "До речі, це правда, що Велика Британія прожила цілий тиждень без вугілля для виробництва енергій. Рада, що Президент Зеленський звертає на це увагу".

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...