Хіти тижня. Прямо зараз під Донецьком йде важкий бій. Люди чують і прильоти, і "мінуси", - соцмережі

Звуки важкої артилерії чують жителі всіх районів міста.

Увечері 24 січня в районі окупованого Донецька сталася різка ескалація. Гримить важка артилерія. Очевидці запевняють, що "ДНРівці" б'ють з житлових районів, передають Патріоти України.

Звуки важкої артилерії чують жителі всіх районів міста. За відомостями телеграм-каналу WarGonzo, епіцентр боїв в районі Першої майданчика. Було, як мінімум, 15 прильотів.

Особливо неспокійно в Київському районі Донецька. Люди повідомляють про сильний артилерійський бій, працює важке озброєння. За повідомленнями очевидців, можливо, розриви снарядів 120 мм і 152 мм:

"Уже 40 минут Северная часть Донецка подвергается обстрелу из тяжелой ствольной артиллерии. Будьте осторожны!";

"Район АП-Пески-Спартак порядка 40 минут с небольшими перерывами сильный артиллерийский бой";

"Мінуса ймовірно з донбаскабелю у напрямку дап та пісків. Схоже на 120";

"Куйбышевский. Бакинские слушаем мощное, громкое",

"Местные жители говорят, что тяжелые снаряды, по звуку похожи на 152 мм, падают в районе первой площадки, вольво центра".

Крім цього жителі непідконтрольного міста повідомляють, що чують як вихідні звуки ствольної артилерії, так і «прильоти». Інтервал між ними невеликий: «Только что ОблГАИ очень сильный выход, гремело как рядом и снова ОЧЕНЬ громко прилет"; «Выход и сразу прилет это уже сами себя"; «Автомагазин слушаем с удивлением через закрытые окна. Мощно, часто. Мы что-то не знаем?»; "Киевский проспект (Вильнюс) тяжелое одиночное с восточной стороны (жд)…мощно, интервал меньше минуты".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...