Хіти тижня. Про "ПриватБанк" і Коломойського: "Йому не потрібен банк, йому потрібно, щоб від нього відстали", - Фурса

Щоб прибрати себе з ризику Коломойський створює тут проблеми, як рекетири в 90-х роках, переконаний експерт.

Ігор Коломойський

Про скасування націоналізації "Приватбанку" розповів економічний експерт Сергій Фурса, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Ситуація з "Приватбанком" – це найбільший ризик для економіки України найближчим часом. Рішення Апеляційного окружного суду дало Коломойському в руки револьвер, він звів курок і приставив до голови України.

На мою думку, йому не потрібен банк, йому потрібно, щоб від нього відстали. Зараз йде процес у Лондоні і він ризикує втратити всі свої активи. Держава внесла у капітал "Приватбанку" 156 мільярдів гривень, щоб врятувати його, і зараз Україна намагається отримати якісь кошти від нього, заморозивши всі його активи з допомогою Високого суду Лондона.

І, щоб прибрати себе з ризику Коломойський створює тут проблеми, як рекетири в 90-х роках. А потім прийде і запропонує угоду: "я від вас нічого не хочу, а ви від мене".

Якщо суд визнає, що "Приватбанк" був націоналізований незаконно, то уряд буде змушений забрати 150 мільярдів ВДП, які були в капіталі, і в результаті банк буде ліквідований. Однак його можуть знову націоналізовувати. Тоді на вкладників жодним чином це не вплине."

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...