Хіти тижня. ​Продаж "Прямого" Медведчуку: Власник телеканалу вніс ясність в сенсаційні чутки

Власник телеканалу "Прямий" Володимир Макеєнко заперечує можливість продажу телеканалу соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку. Про це повідомляє офіційний сайт "Прямого", зазначають Патріоти України.

"Прямий" канал нікому не продам! Тому, хочу заспокоїти співробітників телеканалу і розчарувати опонентів. Телеканал встиг завоювати довіру глядача і відстоює розвиток демократичних процесів в країні. Тому навіть мови не може бути про продаж телеканалу ", - заявив Макеєнко.
Він також зазначив, що в умовах ризиків для інформаційної безпеки України готовий відкупити у ставлеників Москви їхні медіарерурси. "В умовах загрози інформаційної безпеки я готовий розглянути питання покупки таких каналів, як" 112 "і" ZiK ", - повідомив Макеєнко. На думку власника " Прямого" поява інформації про продаж телеканалу є провокацією, пов'язаною з активними політичними процесами в Україні.
Як повідомлялося раніше, пов1язаний з Медведчуком власник телеканалів 112 і NewsOne купив канал ZIK. Холдинг очолить колишній керівник "Прямого".

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...