Хіти тижня. ​Продаж "Прямого" Медведчуку: Власник телеканалу вніс ясність у сенсаційні чутки

Власник телеканалу "Прямий" Володимир Макеєнко заперечує можливість продажу телеканалу соратнику Віктора Медведчука Тарасу Козаку. Про це повідомляє офіційний сайт "Прямого", зазначають Патріоти України.

"Прямий" канал нікому не продам! Тому, хочу заспокоїти співробітників телеканалу і розчарувати опонентів. Телеканал встиг завоювати довіру глядача і відстоює розвиток демократичних процесів в країні. Тому навіть мови не може бути про продаж телеканалу ", - заявив Макеєнко.
Він також зазначив, що в умовах ризиків для інформаційної безпеки України готовий відкупити у ставлеників Москви їхні медіарерурси. "В умовах загрози інформаційної безпеки я готовий розглянути питання покупки таких каналів, як" 112 "і" ZiK ", - повідомив Макеєнко. На думку власника " Прямого" поява інформації про продаж телеканалу є провокацією, пов'язаною з активними політичними процесами в Україні.
Як повідомлялося раніше, пов1язаний з Медведчуком власник телеканалів 112 і NewsOne купив канал ZIK. Холдинг очолить колишній керівник "Прямого".

Один із пілотів збитого російського Ту-22МЗ загинув, пошуки ще одного тривають, - губернатор Ставропольського краю

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:44

Один із льотчиків збитого російського літака Ту-22МЗ загинув. Про це повідомив губернатор Ставропольського краю країни-агресора РФ Володимир Владимиров у Telegram, передають Патріоти України. "Отримано уточнені дані щодо інциденту з російським військов...

Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...