Хіти тижня. Проголосованого Радою замало: "ДНР" вимагає від Києва погодити закон про амністію

У терористичній "ДНР" заявили, що прописана в Мінських угодах амністія для учасників подій 2014 року на Донбасі "їх не влаштовує".

Дар'я Морозова

За словами так званої "обмудсвумен" Дар'ї Морозової, законодавство щодо зняття покарань зі злочинців з ними не було узгоджено, передає один із російських пропагандистських каналів, передають Патріоти України.

"Насправді жодного законопроєкту про амністію немає, точніше, у 2014 році він був ухвалений, але до цього дня він не підписаний президентом України: ні Порошенком, ні Зеленським, Крім цього, ми чуємо, що додається дуже багато нових умов до цієї амністії. У будь-якому разі навіть той документ, який вони нібито ухвалили у 2014 році, не був узгоджений з нами, з нашими представниками в Мінську. Тому він категорично не влаштовує мешканців Донбасу і застосоватися до нас просто не може", – заявила Морозова.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...