Хіти тижня. Пропаганда Кремля продовжує використовувати безтолкового волинського сироту, що вже зганьбився зі "Смуґлянкой", - політтехнолог Голобуцький

"Мальчік, сірота, со "Смуґлянкой" таки вперто прямує до мемів - туди ж, де "мальчік, малєнькій, в трусіках, на доску прібілі"...

"Кремлівська пропагандистська машина абсолютно відкрито спробувала використати ще й "Євробачення" як робочий майданчик для поширення потрібних ідей. Ну і продовжує використовувати того безтолкового волинського сироту, що вже зганьбився зі "Смуґлянкой" на конкурсі, організованому РФ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тут той рідкісний випадок, коли Аласанія правий і суто формально, і з точки зору нацбезпеки, і технологічно. Ну ж факт: ініціативна бабка сироти порушила правила конкурсу, запхавши нащадка зі "Смуглянкою" на конкурс, організований країною-агресором. Було? Було. То на яких підставах малого співуна вимагають вивести за межі правового поля? Бо дитина? Бо сирота? Бо "Смуглянка" ні в чому не винна? Бо Рабіновіч обурився? Так закон один для всіх. Тож Аласанія з боку закону прикритий.

Але хайп продовжують роздувати. Почався збір коштів "щоб сирота зняв кліп". Зроблено депутатський запит. Ймовірно, будуть і інші кроки.

Але варто чітко розуміти: це в жодному випадку не про "талановиту дитину". І тим більше не про "сироту". І навіть не про "Смуґлянку". Це звичайна нахабна кремлівська пропаганда "спільних цінностей" - плюс чергова спроба легітимізації анексії Криму і виведення Росії з-під відповідальності за збройний напад на Донбас. Адже якщо допустимо співати разом з Росією - то, значить, жодних претензій в України нема, в нас тоді дійсно "громадянська війна". А ми чогось вперто не погоджуємось на спільні проєкти - суто культурні і абсолютно не про війну!

Так, було би дуже добре, якби такі спроби припинялись СБУ та РНБО ще на підльоті - в нас сьомий рік війни з фанатами "Смуглянкі" і щоденна загроза втратити через окупацію ще кавалок території на додачу до Криму й Донбасу. Але навіть якщо привід лишиться суто формальним - "порушили правила" - то й так добре.
--
Хоча "мальчік, сірота, со "Смуґлянкой" таки вперто прямує до мемів - туди ж, де "мальчік, малєнькій, в трусіках, на доску прібілі".

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...