Хіти тижня. Пропаг****ни Путіна спалились: На Закарпатті поширили провокаційні листівки з цікавою помилкою (фото)

У Берегово невідомі розклеїли листівки провокаційного характеру, що містять погрози українцям угорського походження. Листівки виявили на кількох будинках місцевих жителів, повідомляє поліція області, передають Патріоти України.

Дії зловмисників кваліфікували за ч.2 ст.161 Кримінального кодексу України - порушення рівноправності громадян залежно від їх національної приналежності, з'єднані з погрозами. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. Осіб, причетних до злочину, розшукують.

Примітно, що в тексті листівок допущена помилка, характерна для тих, хто говорить не українською мовою. Слово "української" написано з помилкою і виглядає як "україньскої". Автор "промахнувся" з м'яким знаком, пише "Закарпаття онлайн".

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...