Хіти тижня. Прощавай, "Кузьо": Єдиний авіаносець Путіна зазнав непоправних пошкоджень

Чим тепер росіяни будуть смішити НАТО та лякати "Грінпіс"?

Пожежа на авіаносці "Адмірал Кузнєцов". Фото: РБК.

У Російській Федерації в місті Мурманську на авіаносці "Адмірал Кузнєцов" сталася смертельна пожежа, в результаті якої 1 людина загинула, 12 осіб постраждали, а от величезного крейсера майже нічого не залишилося, інформують Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Повідомляється, що практично добу пожежники гасили крейсер "Адмірал Кузнєцов". В результаті події вогонь охопив 500 кв. метрів судна. Під час гасіння страшної пожежі один з військовослужбовців авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов" загинув на місці. Про виявлення тіла контрактника в одному з палаючих приміщень корабля повідомила прес-служба Північного флоту.

Згідно з останньою інформацією, на авіаносці "Адмірал Кузнєцов" триває пошук зниклого капітана третього рангу Віктора Ізмайлова. За однією з версій, судно загорілося через порушення техніки безпеки під час зварювальних робіт.

Як відомо, співробітники Північно-Західного слідчого управління на транспорті СК РФ порушили кримінальну справу за ст. 216 КК РФ. Так, 12 грудня під час ремонту авіаносця "Адмірал Кузнєцов" на кораблі спалахнула пожежа, про що писали російські інформаційні агентства, які мали у своєму розпорядженні першими даними про надзвичайну подію. Повідомлялося, що в результаті пожежі одна людина постраждала, ще троє пропали в момент виникнення загоряння.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...