Хіти тижня. "Просто не звикла": Нардеп Луценко пояснила, чому вирішила скласти повноваження у Раді

Народний депутат від партії "Європейська солідарність" Ірина Луценко підтвердила, що написала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, відзначивши що дане рішення пов'язане з проблемамі зі здоров'ям, передають Патріоти України.

"Шановні друзі! Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров'я не дає мені можливості працювати в повну силу, а відлежуватися за спинами команди не звикла", - написала Луценко.

У той же час вона подякувала своїм колегам і однодумцям за підтримку, а також зазначила, що залишається членом партії "Євросолідарності".

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...