Хіти тижня. Просто перестати стріляти? У мережу потрапив таємний указ терористів щодо захоплення нових територій на Донбасі (фото)

У мережі з'явився таємний указ ватажка терористичної "ЛНР" Леоніда Пасічника про визнання мосту через річку Сіверський Донець біля Станиці Луганської та смт. Станиця Луганська частиною псевдореспубліки. Його опублікувала волонтер Вікторія Руда у коментарях під постом свого колеги Тіма Залаткіна. Вона зазначила, що документ є справжнім і це не фейк, повідомляють Патріоти України.

"Будь-які спроби України з ремонту мосту і розмінування території поблизу нього вважати актом агресії проти "ЛНР", – йдеться в указі, датованому 8 серпня 2019 року.

Крім того, в ньому "міністру закордонних справ ЛНР" і представнику терористів у Мінську доручили провести додаткові переговори з Росією щодо забезпечення дипломатичного супроводу скандального указу. Зазначається, що окупація Станиці Луганської буде розглянута на засіданні Тристоронньої групи 18 серпня.

"Начальнику народної міліції "ЛНР" привести війська у повну бойову готовність. Провести загальну мобілізацію чоловічого населення у віці від 18 до 50 років. "Міністру державної безпеки ЛНР" провести оперативно-розшукові заходи на території смт Станиця Луганська з виявлення антиреспубліканських елементів і вжити заходів щодо їхнього усунення", – зазначається в указі.

Також у кінці документу вимагається, щоб усі "голови" міських і районних адміністрацій підготували звернення до "Народної раді ЛНР" про включення Станиці Луганської до складу псевдореспубліки.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...