Хіти тижня. Просто "цинічна провокація"? Військові показали наслідки атаки окупантів на Луганщині (відео)

Загарбники атакували наші позиції неподалік Новотошківського, Оріхового, Кримського та Хутора Вільного.

У штабі операції Об'єднаних сил продемонстрували наслідки російської атаки на позиції наших вояків поблизу Попасній, що на Луганщині, повідомляють Патріоти України.

Російські окупанти й колаборанти обстріляли українських захисників зі ствольної артилерії калібру 122 мм (16 снарядів) і 82-мм мінометів (18 мін). Того ж дня, 18 лютого, загарбники атакували наші позиції неподалік Новотошківського, Оріхового, Кримського та Хутора Вільного.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський назвав російський наступ "цинічною провокацією" та "спробою зірвати мирний процес на Донбасі, який почав просуватися хоч і невеликими, але невпинними кроками".

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...