Хіти тижня. Протримається недовго? Зеленському напророкували серйозні проблеми з рейтингом

Рейтинг переможця президентських виборів Володимира Зеленського впаде протягом року. Це припускає генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто, повідомляють Патріоти України.

За словами Паніотто, як правило, протягом року рейтинг всіх президентів в Україні сильно падав. "Після цього падіння рейтинг має лінійний характер, хоча продовжує зниження", - зазначив гендиректор КМІС.

Паніотто стверджує, що всі президенти України ідуть з посади з балансом -40% (різниця між тими, хто політику довіряє і тими, хто не довіряє).

"Тобто з +40% починають і з негативними показниками закінчують. У Порошенка -55%. У Зеленського цей показник приблизно +45% становить зараз", - стверджує соціолог.

Джерело: Главком

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...