Хіти тижня. Причиною стали... моряки: "Слуги народу" побилися в їдальні Ради (відео)

Народні депутати від «Слуги народу» Микола Тищенко та Олександр Куницький почубилися у приміщенні Верховної Ради. Інцидент стався 29 червня у їдальні. Про це у фейсбуці повідомив колишній «слуга» Олександр Дубінський, передають Патріоти України.

Він написав, що причиною нападу Куницький називає свої викривальні матеріали по схемам поборів з моряків. «Олександр каже, що у нього є відео інциденту», – додав Дубінський.

У Раді 29 червня розглядали законопроєкт щодо документів для моряків. Саме у затягуванні винесення цього законопроєкту до сесійної зали Куницький звинуватив членів транспортного комітету ВРУ. Саме до нього і входить Тищенко.

Останній також прокоментував ситуацію. Він заявив, що "ситуація із Куницьким стала інформаційним приводом дня, затьмаривши засідання Ради". За його словами, таким чином колега по фракції мстить за те, що його колись не взяли в кулінарне шоу, суддею якого був Микола Тищенко. Так Тищенко вирішив нагадати, що Куницький за освітою є кухарем-кондитером.

Пізніше нардепи пішли з’ясовувати стосунки на подвір’ї Верховної Ради, знімаючи це все на телефон.

На минулому тижні народний депутат, член правоохоронного комітету Ради Олександр Куницький оприлюднив фрагмент запису засідання транспортного комітету, на якому розглядався законопроєкт 3944, покликаний прибрати корупційну схему в галузі видачі документів морякам. Зокрема, законопроєктом пропонується запровадити міжнародні стандарти пролонгації документів на умовах, визначених Міжнародною конвенцією про підготовку і дипломування моряків та несення вахти 1978 року з поправками. Основне нововведення полягає в тому, що в разі наявності чинних документів про підготовку моряка і підтвердження стажу, повторне складання іспиту кожні 5 років не потрібне.

Куницький заявляє, що законопроект 3944 категорично не сприймає його колега по фракції та член комітету Микола Тищенко. Торік Микола Тищенко та Олександр Куницький також влаштовувавли суперечку під час засідання фракції. Тоді причиною сварки став пост у Telegram-каналі «Темный рыцарь».

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...