Хіти тижня. "Приховувати марно": Терористи "ДНР" розповіли, як "мінусують" по ЗСУ

Працюють 120 калібр, МСТА...

Представники незаконних збройних формувань в соціальних мережах визнали, що ведуть активні обстріли позицій ЗСУ. Про це вони відкрито пишуть на форумах, передають Патріоти України.

За даними авторів, працює різний калібр. «Наши минусуют по украинским партнерам. С разных калибров. 120е, в секторе прилегающем к ДАПу и давно забытые звуки МСТА, на дальнобой, на Запад», — відзначається в повідомленні.

Також автор підкреслює, що обстріли «приховувати марно», їх чують кілька районів Донецька, а також навколишні міста. «Слышит Донецк, Макеевка, Авдеевка, Ясиноватая», — підкреслюють очевидці.

Місцеві жителі також відзначають сильні обстріли на північному напрямку Донецька. Між залпами вильотів снарядів і їх «прильотом» проходить 3-4 секунди.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...