Хіти тижня. Прихильники Трампа при штурмі Конгресу хотіли стратити віце-президента США і не тільки

Крім Майка Пенса, протестувальники шукали ще двох високопоставлених демократів: спікерку Палати представників Ненсі Пелосі та сенатора Чака Шумера.

Фотограф міжнародного агентства Reuters Джим Бург написав в Twitter, що чув, як принаймні три прихильники Трампа в Капітолії 6 січня говорили, що хотіли б знайти віце-президента Майка Пенса і стратити його через повішення, передають Патріоти України.

«Я чув, як принаймні 3 різних бунтівників в Капітолії сказали, що вони сподівалися знайти віцепрезидента Майка Пенса й стратити його, повісивши на дереві Капітолійського пагорба як зрадника. Це була спільна риса, що повторювалася. Багато інших говорили тільки про те, як повинен бути страчений віцепрезидент», — написав Бург у Twitter.

Подібні заклики також чув і кореспондент видання The Hill, але крім Пенса прихильники Трампа шукали ще двох високопоставлених демократів: спікерку Палати представників Ненсі Пелосі та сенатора Чака Шумера.

«Бунтарі шукали віце-президента, спікерку Пелосі та сенатора Шумера. Виникає питання, чи був організований план захоплення заручників», — твітнув Ендрю Файнберг.

Напередодні підбиття підсумків президентських виборів 6 січня Трамп і його прихильники хотіли надати віцепрезиденту США Майку Пенсу право відхиляти голоси виборців в останню хвилину, під час оголошення результатів голосування від кожного штату в Конгресі. Пенс заявив, що не готовий вплинути на скасування результатів виборів президента.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...