Хіти тижня. Прикривали союзників-терористів: Стало відомо, чому Іран не закрив повітряний простір над Тегераном на момент збиття українського "Боїнгу"

Незадовго до катастрофи літака МАУ з Ірану в Катар вилетів літак з високопоставленими членами терористичної організації ХАМАС, повідомляють Патріоти України з посиланням на Iran International.

"Члени керівництва ХАМАС були пасажирами рейсу авіакомпанії Qatar Airways, що вилетів з Тегерана в Доху незадовго до того, як український літак був збитий. Ісмаїл Ханій, Осама Хамдан і Муса Абу Марзук перебували в Ірані, щоб відвідати церемонію поховання Сулеймані", - йдеться в пості .

В іншому пості нагадують, що міністр закордонних справ Ірану Джавад Заріф заявив, що Іран не закрив повітряний простір з "політичних і технічних причин".

Нагадаємо, літак Boeing-737 авіакомпанії МАУ, який мав здійснити рейс PS752 за маршрутом Тегеран-Київ, розбився орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) у середу, 8 січня 2020 року, після зльоту з тегеранського аеропорту ім. Імама Хомейні. На борту перебували 168 пасажирів і 9 членів екіпажу, всі вони загинули. Більшість загиблих в авіакатастрофі - громадяни Канади та Ірану.

Україні передадуть прототипи артилерійських снарядів дальністю у 100 км – голова правління Rheinmetall

неділя, 5 травень 2024, 16:52

Оборонний концерн Rheinmetall (Німеччина) протягом 2024 року планує поставити Україні "сотні тисяч" артилерійських боєприпасів. Серед них будуть прототипи снарядів із дальністю 100 кілометрів. Про це оголосив голова правління Rheinmetall Армін Папперге...

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...