Хіти тижня. Принц Гаррі став лише "сходинкою" в кар'єрі? Меган Маркл зазбиралася у велику політику

Букмекери переконують, що колишня актриса балотуватиметься на посаду президента США

Меган Маркл вважає, що у неї є особливе призначення

Меган Маркл хоче побудувати кар'єру в політиці, щоб виправити ситуацію в країні. Дружина принца Гаррі вважає, що у неї є особливе призначення - боротися з расизмом. Колишня актриса давно відома своєю соціальною активністю та частими коментарями щодо гендерних і расових питань, повідомляють Патріоти України у червні 2020 року з посиланням на видання Newshub.

Близький друг Маркл вважає, що їй важливо боротися з системним расизмом. Меган навіть спілкувалася з американською телеведучою Опрою та іншими лідерами спільноти, щоб зрозуміти, які дії можна виконати для розв'язання проблеми.

Букмекери давно говорили, що Меган буде балотуватися на пост президента у 2024 році. Є ймовірність, що дане припущення виявиться вірним. Це пояснить причину, по якій колишня актриса вирішила відмовитися від королівських обов'язків.

Показовим був виступ Маркл у школі, де вона вчилася. Герцогиня емоційно розповіла, як стала свідком масових заворушень у Лос-Анджелесі в 1992 році, викликаних виправдувальним вироком для поліцейських, які жорстоко побили темношкірого американця.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...