Хіти тижня. Прищемили "язика" куму Путіна: "Я начинаю против вас бороться, господин Зеленский, я этого так не оставлю", - Медведчук

Глава проросійської партії ОПЗЖ, кум Путіна Віктор Медведчук сильно обурювався в ефірі NewsOne через позбавлення ліцензії іншого свого телеканалу "112 Україна". Він навіть погрожував президенту Володимиру Зеленському.

Увага на "сольний виступ" Медведчука звернув в Telegram відомий український політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Медведчук на NewsOne знову один на все ток-шоу протягом цілої години обурювався "злісним" Зеленським з приводу позбавлення ліцензії на трансляцію 112-го:

""Ну вы извините, может, это кому-то не понравится, но за этим (лишением лицензий "112 Украина" - ред.) стоит президент господин Зеленский. Да! Президент господин Зеленский, (...) я призываю вас к борьбе!(...) И надо делать все необходимое, все возможное, чтобы подобные нарушения, подобные действия, которая в своей основе является незаконными, были пресечены. И ваши права, ваш авторитет и честное имя восстановлены во всех аспектах. И вашего канала ("112 Украина" - ред.), и других каналов. Свобода слова - это свобода слова. Я знаю многих президентов, режимы которых потом назывались преступными. Но я еще не знаю ни одного президента, при котором бы закрывались телевизионные каналы. Кто-то хочет сделать это первым? (...) Но тогда тот, кто это будет делать, должен понимать последствия".

Три канали, на яких одні і ті ж теми, одні і ті ж експерти в студії, той же Медведчук годину один на ефірі втирає одні і ті ж кремлівські тези. Свобода слова, як то кажуть. Але, що цікаво, захищати свій 112-й Медведчук прийшов не на 112-й, а на NewsOne. Схоже, він вирішив оптимізувати активи: злити 112-й, тим самим дати суспільству потрібну жертву. І одночасно зосередити фінансування і діяльність на двох інших, розділивши за напрямками.

Принаймні, це виглядає логічно. Хоча, якщо чесно, годину Медведчука з екрану трьох телеканалів або двох - різниця не дуже принципова."

"Мені достеменно відомо": Цимбалюк розповів, навіщо Навальний повернувся до Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 12:30

Російський опозиціонер Олексій Навальний повертався в Москву із упевненістю в тому, що росіяни на руках понесуть його до Кремля. Таку заяву в інтерв’ю "Главкому" зробив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. Журналіст додав, що раніше вв...

Вогонь не припиняється: Недзельський пояснив, чому Росія посилила наступ на Часів Яр

понеділок, 29 квітень 2024, 12:24

Окупаційна армія РФ суттєво посилила наступ на місто Часів Яр у Донецькій області. Путінські загарбники знищують населений пункт керованими авіабомбами, тож українським захисникам доводиться дуже важко на цій ділянці фронту, передають Патріоти України....