Хіти тижня. Пристрасті посилюються: Вбивство Шеремета - Яніна Соколова зробила різку заяву

Винні мають понести покарання, ким би вони не були, але результати розслідування викликають певні сумніви та підозри.

Яніна Соколова. Фото: РБК.

Вбивство Павла Шеремета в поліції оголосили розкритим та на спеціальному брифінгу назвали підозрюваних у скоєнні резонансного злочину три роки тому. Українська журналістка Яніна Соколова жорстко відреагувала заяву правоохоронців та акцентувала увагу, що всі підозрювані - ветерани АТО, передають Патріоти України.

На своїй сторінці у Facebook вона наголосила, що винні мають понести покарання, ким би вони не були, проте вказала на "дивний збіг".

"Я тільки констатую, не даючи оцінку брифінгу і розслідуванню вбивства Павла... Отже.

1. Вчора, Путін заявив, що націоналісти(читай добровольці з правих рухів "сильніше" Володимира Зеленського, а тому кордон нам росіяни не віддадуть, тому що буде не дай Бог Серебрениця.

2. Сьогодні пан Ноздрачов. Є такий чоловік. Начальник відділення цивільно-військового співробітництва ЗСУ давав брифінг, де заявив, що збройні сили готові ре інтегруватися з російською армією і бойовиками, з добровольцями - ні.

3. Всі резонансні вбивства , які мають результати розслідувань свідчать про те, що виконавцями є... добровольці АТО", - йдеться у публікації.

Соколова зазначила, що на війні та у мирному житті є різні люди, серед яких "є герої і є покидьки".

"Є ті, хто повернувся з війни і не знає як адаптуватися до життя, бо держава як котенят їх кидає, не соціалізувавши. Знаєте, який найбільший страх хлопців, з якими я бачуся у госпіталях. Ні, не їхні травми. Найбільший страх: що з ними буде після того, як вони вийдуть з лікарні", - розповіла журналістка.

Також вона додала, що іноді ветерани російсько-української війни стикаються з психологічною травмою, і тоді легко піддаються на маніпуляцію.

"І всі ці воїни вміють вбивати. Ворог навчив", - написала Соколова.

При цьому вона зазначила, що у збіги не вірить, і підозрює, що має місце свідома дискредитація патріотів-добровольців, волонтерів та націоналістів.

"Чому? Бо... це на разі єдина потужна сила для всіх проросійських демонів, які розгулюють моєю країною...Не дайте шляхом окремих випадків дискредитувати ім‘я всіх добровольців і ветеранів. Вони цього не заслужили", - наголосила Соколова.

Користувачі мережі жваво відреагували на пост Соколової і нагадали, що 12 грудня в Київ на Майдан Незалежності приїхали російські пропагандисти телеканалу "Звезда" та зняли про це сюжет, що викликало в суспільстві масу обурень.

  • Додай до пазлу приїзд рашистского телеканалу;
  • Відчуття сюрреалізму реалій моєї країни досі не проходить... Але коли це все повинно закінчитися, так?
  • До розкриття злочину далеко, а на брифінг прийшов президент. Якось не зазвичайно. Припустимо, вина осіб, які підозрюються, буде доведено, що далі? Організатори, інформатори і звичайно ж замовники, вони будуть у суді? На жаль, у нас є прецедент з Гонгадзе, якого Пукач прямо заявляв, що замовник Кучма. І в підсумку міністр МВС з двома "самострілами" в голові, а гебешна тварюка на волі і від імені президента України бере участь у триконтактній групі з Медведчуком з питань ОРДЛО. Моя думка, це дискредитаціяпатріотичних і військових сил України, оскільки нинішня влада - антиукраїнська або проросійська... називайте, як подобається. Не дарма сьогодні приперлися пропагандисти з РФ в Київ.
  • Чекаємо повернення Януковича.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...