Хіти тижня. Пристрасті за "Миротворцем": "Смотрите внимательно!!! Порохоботы!!!" - Зеленський емоційно втрутився у скандал зі своєю дружиною

Олена і Володимир ЗеленськіКандидат в президенти України Володимир Зеленський заступився за дружину після звинувачень в тому, що вона нібито підтримувала російських окупантів на Донбасі, зазначають Патріоти України.

На сторінці в Facebook кандидат у президенти пояснив інцидент з постом дружини в соцмережі технічними накладками. Зокрема наголошує, що, при репості у Олени Зеленської не відобразилась підводка її подруги:

"Павликів Морозових шукаєте, дешевки продажні?" - такий текст начебто мав супроводжувати публікацію про те, що окупанти готові платити гроші за інформацію про переміщення бійців ЗСУ на фронті.

"Дивіться, порохоботи!" Зеленський заступився за дружину після скандалу з Донбасом

"Дивіться уважно! Порохоботи!" - відповів Зеленський тим, хто звинувачував його дружину в зраді України.

"Дивіться, порохоботи!" Зеленський заступився за дружину після скандалу з Донбасом

Трохи подумавши емоційний артист додав у коментарі під своєю публікацією, що слово "порохобот" вжив до тих, хто створює фейки.

"Коли я говорив про порохоботів, то не мав на увазі людей, у яких інший вибір, я говорю про тих, хто зробив фейковий пост. Не перекручуйте. Всім щастя!" - додав Зеленський.

"Дивіться, порохоботи!" Зеленський заступився за дружину після скандалу з Донбасом


Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...