Хіти тижня. "Псевдопатріоти хочуть війни": "Сепарка" Королевська розлютила мережу новою заявою (відео)

Військового волонтера Маріуполя Галину Одноріг з позивним "Маша Українська" розгнівала остання заява народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Наталії Королевської про Донбас та зустріч світових лідерів на саміту у "нормандському форматі". Про це вона написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Україна почала рух до миру, але псевдопатріоти хочуть війни. Жінки України не дадуть зірвати мирний процес . Об'єднають країну", - заявила Королевська у Дніпрі на Форумі "Єдина країна - шлях до миру". Королевська наголошує, що покладає великі надії на саміт у "нормандському форматі", який пройде 9 грудня у Парижі.

"Якесь "дежавю". Королевска вже мала спробу агітувати "перестать стрелять". Ми їй тоді пообіцяли , що вивеземо її з "листовкой " в Водяне або Широкіно і залишимо там, нехай вона оркам розповідає , що треба "перестать стрелять " під обстрілами. Щось я її після того не бачила у Маріуполі. Не раджу я їй потрапляти на очі . Чи це теж погроза? То мені дуже цікаво буде в неї запитати , кого вона вважає " псевдопатріотами", - написала волонтер.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...