Хіти тижня. "Пусть начнется следствие. Я ему устрою такое шоу...": Мер Дніпра Філатов відповів на погрози "Бениной говорящей ж*пы"

Мер дав зрозуміти, що звернення Дубинського в ДБР через їх сварку буде помилкою і вдарить саме по депутату.

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував свою гучну сварку з депутатом Верховної Ради Олександром Дубинським в інтерв'ю, передають Патріоти України.

Він пригрозив йому "шоу". Мер дав зрозуміти, що звернення Дубинського в ДБР через їх сварку буде помилкою і вдарить саме по депутату. "Пусть начнется следствие. Я ему устрою такое шоу, в том числе с семантической экспертизой, где мы разберем, является ли выражение "Бенина говорящая ж*па" (намек связь Дубинского с олигархом Игорем Коломойским ред.) признанием его заслуг или его оскорблением. Потом мы будем разбираться — ж*па он или нет, является ли его голова ж*пой. Поверьте, я тоже очень креативный человек, и я знаю, как сделать из них посмешище на всю страну", - заявив Філатов.

Він також додав, що погрожував йому, але "не як державному діячеві". Більш того, Філатов назвав нардепа "тупим". Глава Дніпра також заявив про бажання, щоб Коломойський забув про його існування і "відігнав своїх собак".

Важливо зазначити, що скандал розгорівся, коли Дубинський опублікував віддалене повідомлення Філатова про карантин в соцмережі. Депутат натякнув, що мер може бути наркоманом і назвав того "еб *** им створенням". У відповідь Філатов в коментарях пригрозив "слузі народу" фізичною розправою.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...