Хіти тижня. Путін "крепко обиделся" за Ху*ло: Російський телеканал зняв з ефіру серіал "Слуга народу" після одного дня показу

Незважаючи на "правильні меседжі" про "послати" МВФ подалі та "шахтеры Донбасса помогают львовским", особисті шпильки володарю Кремля перевісили ідеологічні аргументи недоімперіалізму.

Російський телеканал ТНТ прибрав з телеефіру український серіал "Слуга народу", головну роль в якому виконав Президент України Володимир Зеленський. Перші три серії були показані в ефірі каналу, що належить "Газпром медіа", в середу, 11 грудня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Ведомости".

Раніше в телепрограмі було зазначено, що продовження серіалу буде виходити в ефірі ТНТ з 19:00 до 20:30 12 і 13 грудня. Тепер в цей час покажуть серіали "Інтерни" і "СашаТаня".

Видання зазначило, що канал дуже швидко міняв програму - навіть на 22:00 в мобільній і деськтопной версіях сайту ТНТ були вказані різні заміни для "Слуги народу". В одній це були серіали "Полярний" і "СашаТаня", а в іншій - "Інтерни" і "СашаТаня".

Представник ТНТ заявив "Ведомостям", що канал з самого початку не збирався показувати більше трьох перших серій "Слуги народу" в ефірі. "Цілком перший сезон спочатку призначався для показу тільки на платформі PREMIER", - стверджує він.

Анонс ТНТ про щоденні показі "Слуги народу" в ефірі представник каналу назвав "маркетинговим ходом по підвищенню впізнаваності платформи". Він не відповів на питання, чому ТНТ вирішив показати весь сезон "Слуги народу" тільки в інтернеті, тим більше що серіал з травня доступний в онлайн-кінотеатрі "Кинопоиск" (належить "Яндексу").

За словами представника ТНТ, весь сезон сатиричної комедії буде доступний в онлайн-кінотеатрі PREMIER з 12 грудня. Однак увечері 11 грудня ніяких згадок про серіал на цій платформі не було.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...