Хіти тижня. Путін назвав Меркель свої вимоги по Донбасу (відео)

Російський президент сподівається на внесення змін до Конституції України.

Меркель і Путін. Фото: Мир24.

У суботу, 11 січня, президент Росії Володимир Путін обговорив у Москві ситуацію на Донбасі з канцлером Германії Ангелою Меркель, в ході переговорів заявив, що сподівається на внесення до Конституції України "особливого статусу" Донбасу на постійній основі. Про це глава Кремля заявив в ході спільного брифінгу з Меркель, передають Патріоти України.

"Необхідно закріпити особливий статус Донбасу в українській Конституції, що також відображено в мінських угодах ... Це буде хороший крок в правильному напрямку", - зазначив російський президент.

Також в ході брифінгу він назвав конфлікт на Донбасі "внутрішнім", таким чином ще раз спростував доведену фактами участь в ньому російських кадрових військових і техніки. Путін підкреслив, що вважає виконання Мінських угод "безальтернативною основою для нормалізації ситуації на південному сході України".

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...