Хіти тижня. "Путін програє велику війну проти України, агресора чекає Гаага", – російський політик

ЯковенкоПрезидент Росії Володимир Путін програє велику, повномасштабну війну проти України і після поразки його чекає Гаазький трибунал Про це повідомив російський опозиціонер, журналіст Ігор Яковенко у програмі “Студія Захід з Антіном Борковським” на Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

“Я гадаю, що ніякої великої війни з Україною Путін не влаштує. Адже він розуміє, що кінець цієї війни буде для нього десь у Гаазі. Проблема війни – це не проблема співвідношення сили армій. Усім зрозуміло, якщо Путін почне велику війну з Україною, президент Росії програє її. Насправді, війна проти України – це не війна з українською армією. Це війна проти українського народу, який 100% об’єднається і буде вести партизанську війну”, – зазначив Яковенко.

Журналіст додав, що армія Росії оснащена дієвою, високотехнологічною зброєю, але проти партизанської війни це марно.

“Війну Путін, звичайно же, програє. Якась кількість людей в оточенні Путіна, які тямлять у воєнній справі, великої війни не допустять. Я періодично отруюю себе – дивлюся російське телебачення. І яструбами, які на ТБ постійно закликають стрети з лиця землі Україну, знищити міста й країни Західної Європи, бомбардувати США, – ось цими яструбами завжди є цивільні особи. Військові генерали й полковники там ніколи такого собі не дозволяють. Адже розуміють, що будь-яка велика війна є катастрофою для путінського режиму”, – зауважив російський опозиціонер.

Нагадаємо, політолог Андрій Піонтковський заявив, що Росія готується до повномасштабної війни, проте недооцінює підтримку України Сполученими Штатами Америки.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...