Хіти тижня. Путін "скрутив дулю" Байдену: Росія продовжує перекидати до кордону України танки, САУ, "Буки" (відео)

Розслідувальна група Conflict Intelligence Team повідомила, що Росія продовжила збирати війська в областях, що межують з Україною, повідомляють Патріоти України з посиланням на Тelegram-канал розслідувачів.

В Conflict Intelligence Team (CIT) заявили, що на станції Маслівка у передмісті Воронежа помітили безліч військової техніки, у тому числі як мінімум, один зенітний ракетний комплекс “Бук”.

Повідомляється, що на першому записі видно безліч самохідних артилерійських установок “Міста-С”, танки Т-80У. Крім того, на відео присутні самохідна вогнева установка 9А310М1 та пуско-зарядна установка 9А39М1 зенітного ракетного комплексу “Бук-М1”, а також транспортні машини 9Т229 на шасі КрАЗ-255 з транспортними контейнерами 9Я266 для ракет.

На другому відео видно ешелон з іншими установками комплексу, а також зі станцією радіолокації 9С18М1 “Купол”. Це дозволяє припустити, що на станції знаходиться щонайменше один комплекс “Бук” у повному складі (один дивізіон).

Окупанти на Донбасі отримали нову партію військової техніки та боєприпасів з Росії – розвідкаВарто зазначити, що бортові номери установок зафарбовані.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...