Хіти тижня. Путін та Лавров нібито обіцяли: Батько вбитого "голови ДНР" Захарченка звернувся до Росії із проханням

Батько вбитого першого «голови ДНР» Олександра Захарченка Володимир попросив Росію захистити ОРДЛО. Про це повідомляють підконтрольні ОРДО ЗМІ, передають Патріоти України.

Як уточнив Володимир Захарченко, убитий «глава ДНР» ще у 2015 році казав, що справа йде до великої війни: «Ми часто чули від Лаврова та Путіна про можливий наступ наших ворогів: „Хай тільки сунуться до Донбасу“ А якщо сунуться?».
За його словами, ОРДЛО є густонаселеним регіоном і тому жертви серед мирного населення можуть бути масштабними. При цьому він попросив Росію "зробити все, щоб не допустити цього та визнати республіки Донбасу".

"У нас підвищений тиск і прискорене серцебиття": Путін навчив Німеччину боятися, - німецький журналіст

субота, 11 травень 2024, 6:26

Володимир Путін з його постійними ядерними погрозами став для Німеччини "майстром страху", якому регулярно вдається лякати німецьке суспільство. Таку думку висловив колумніст німецького видання BILD Франц-Йозеф Вагнер. "Він знову домігся цього. У нас п...

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...