Хіти тижня. "Путін, введи!": Журналістка нагадала кремлівським пропаганд*нам, чому "раптово" помер Чуркін (відео)

Постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін, який раптово помер 20 лютого 2017 року, першим повідомив про лист українського екс-президента Віктора Януковича голові РФ Володимиру Путіну з проханням ввести війська в Україну.

Віталій Чуркін демонструє лист Януковича на засіданні Радбезу ООН в 2014 році

Про це нагадала російським пропагандистам, які доводять, що ніякого документа не існувало, українська журналістка Яніна Соколова, передають Патріоти України.

"Ну що, попався, гупік у кімоно (Володимир Соловйов. – ред.)? Як це ніде немає, як це не звертався? А, у тебе ж 2-секундна риб'яча пам'ять! Так я нагадаю: ваш представник в ООН Чуркін сам заявив про це на Радбезі і надав звернення Януковича! Але якось дивно вийшло: Чуркін несподівано помер, а документ зник. Як то кажуть: немає Чуркіна — немає проблеми, якщо трохи перефразувати вашого "великого" усцятого перед смертю вождя", — сказала вона.

Соколова згадала про цей красномовний епізод після нещодавнього екстреного засідання Радбезу ООН, присвяченого роздачі паспортів РФ на території тимчасово окупованого Донбасу. На ньому російський представник Василь Небензя по-хамському виступив і заявив, що Росія нібито не втручається у внутрішні справи України.

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...